Зъбни импланти

Какво представляват?

Зъбните импланти са “изкуствени корени”, които възстановят един, няколко или всички липсващи зъби. След поставянето на импланта се изчаква определен период от време, след което се поставя окончателната корона или мост. Ако е нужно, през този период може да се постави временна корона.По този начин не се нарушава естетиката и не оставате с липсващ зъб.

https://hristozov-dent.com/wp-content/uploads/2020/01/featured_image_shop_product_category-1280x733.jpg

Болезнено ли е поставянето?

Манипулацията се извършва под местна анестезия и протича безболезнено. След нея превантивно се назначава антибиотик и обезболяващи, които се приемат ако има нужда. В повечето случаи пациентите чувстват дискомфорт, а не болка.

В какви случаи може да се постави имплант?

Имплантът може да се използва при липсващи един, няколко и дори всички липсващи зъби.Предимство е, че не се изпиляват зъби, за да се възстанови липсващ.

При пациенти, на които им липсват всички зъби има възможност да се възстанови цялата зъба редица с 4 или 6 импланта с неподвижна конструкция (мост).

Какво още трябва да знаем?

След направената консултация е нужно да се направи 3D снимка. Заедно с взетите предварително отпечатъци ще направим подробен анализ на обема и вида на костта и ще преценим колко и какви импланти ще са най-подходящи за Вашия случай и дали има нужда от допълнителни манипулации, свързани с имплантирането. Изготвя се план и след Вашето съгласие, пристъпваме към лечението.

HristozovDent

Екип от специалисти, работещи за да получите най-доброто лечение.

Постижения
Social Networks

Посетете профилите ни в социалните мрежи. Последвайте ни за съвети и препоръки.

Copyright 2023. All rights reserved.

Copyright 2022. Всички права запазени.