Хиалуронови филъри

Какво представляват?

Хиалуронова киселина се произвежда естественото от човешкия организъм, а около половината от количеството ѝ в тялото се намира в кожата. Основна функция на хиалуроновата киселина е да поддържа необходимата влажност на тъканите и именно на нея се дължи свежестта на кожата.

С възрастта производството на хиалуронова киселина намалява, поради което кожата губи обема и плътността си, присъщи на младежкия ѝ вид.
Хиалуроновите филъри имат различни характеристики и специфично приложение. Те се прилагат успешно за подмладяване и подобряване качеството на кожата, за възвръщане на загубените обеми в кожата, за моделиране на лице.

https://hristozov-dent.com/wp-content/uploads/2020/01/dermal-filler-in-tunbridge.webp

Популярността на дермалните филъри с хиалуронова киселина нараства постоянно. В близкото минало те плахо се използваха за запълване на единични бръчки и увеличаване на устни, а днес са едно от основните средства за неоперативен лифтинг и цялостно моделиране на лицето – скули, брадичка, около очите, челото, носа и т.н., за корекции по шия, деколте, ръце, за неравности, белези и асиметрии.

Съвременната фармацевтична и козметична индустрия се развиват с изключително бързи темпове. Компаниите, произвеждащи дермални филъри с хиалуронова киселина непрекъснато правят научни изследвания и всяка година на пазара се появяват нови разработки на вече съществуващи продукти, както и съвършено нови дермални филъри.

Освен че възстановява нормалния хидробаланс на кожата, дермалните филъри с хиалуронова киселина стимулират фибробластите да произвеждат собствен колаген. Клиничният опит показва, че последващи процедури и корекции с дермални филъри с хиалуронова киселина, мезотерапия и ботокс заедно с употребата на качествени козметични продукти и фотопротектор могат задълго да съхранят младежкия и здрав вид на кожата и да подобрят качеството на живот.

HristozovDent

Екип от специалисти, работещи за да получите най-доброто лечение.

Постижения
Social Networks

Посетете профилите ни в социалните мрежи. Последвайте ни за съвети и препоръки.

Copyright 2023. All rights reserved.

Copyright 2022. Всички права запазени.