Ще се радваме
Да Видим Вашите Усмивки

В нашия екип сме си поставили за цел да създадем една прекрасна и функционална усмивка чрез едно приятно преживяване.

Добрата съвместна работа между лекарите в клиниката, зъботехниците в лабораторията и денталните асистенти гарантира успешното лечение на пациентите с грижа и отговорност, и с високо ниво на хигиена.

Екипът ни покрива всички аспекти на денталната практика, като поддържа високо ниво на професионализъм с посещение на специализирани симпозиуми и обучения, запознаващи ги с най-новите постижения.

Благодарение отдадеността, ефективността и позитивно отношение на целия ни екип пациентите ни получават безупречната стоматологична грижа, която им помага да бъдат по-здрави, по-щастливи и по-уверени

Доволни пациенти
Дентални успехи
Препоръка от пациенти
Оценка на работата ни

Запознайте се
С нашия екип

Николай Христозов

Ортодонтия

Над 30 години опит и над 100 ортодонтски случая. Д-р Николай Христозов – Човек се учи, докато е жив (народна приказка). Професионални насоки: ортодонтия.

Владимир Христозов

Имплантология, Естетика

В кабинета ми често влизат пациенти, които се страхуват да се усмихват или хранят. Това, което ме кара да обичам професията си е, когато пациентите ми си тръгват усмихнати и доволни.

Добромир Христозов

Алайнери, Естетика

Професионални насоки: ортодонтско лечение, естетични възстановявания. Всеки заслужава красива усмивка. Всеки заслужава да се наслаждава на храната и живота.

Какво казват
Пациентите за Нас

Нина Л.

Става въпрос за моя баща. Бърза реакция за вадене на зъб с периодонтит. Страхотно отношение. Дори ни прие по-рано от записаният час. Много съм благодарна на др. Христозов.

Габриела К.

Не харесвам посещението при нови лекари, но в този случай останах приятно изненадана. Д-р Христозов има подход към пациента, кара го да се чувства спокоен и отпуснат и работи много внимателно. Обяснява какво прави и предлага възможно най-добрия вариант за разрешаване на ситуацията. Препоръчвам!

Фатме П.

Препоръчвам с две ръце !! Имах голям страх от Зъболекари. Само след едно посещение съм на друго мнение. Д-р Христозов обеснява всичко до най-малка подробност, внимателен и предразполага пациента , което е най-важното !Определено за напред ще го посещавам . Благодаря за огромното внимание !! ❤

Елица Ц.

Д-р Христозов е внимателен,млад и амбициозен специалист! Обръща внимание на всеки детайл и обяснява по най-добрия начин. Определено за напред ще го посещавам! Препоръчвам!

HristozovDent

Екип от специалисти, работещи за да получите най-доброто лечение.

Постижения
Social Networks

Посетете профилите ни в социалните мрежи. Последвайте ни за съвети и препоръки.

Copyright 2023. All rights reserved.

Copyright 2022. Всички права запазени.