Ортодонтия

Правилно подредени зъби: Красива усмивка и здрави зъби?

Често пациентите идват при нас с оплаквания за „разместени зъби“. При прегледа забелязваме не само естетични,но и функционални проблеми в захапката и зъбната редица.

Правилно подредените зъби правят усмивката Ви не само по-красива, но и по-здравословна.

https://hristozov-dent.com/wp-content/uploads/2020/01/orthodontics.jpg

Знаете ли, че неправилно подредените зъби не могат да се почистят добре. Натрупва се зъбна плака и зъбен камък, които са много благоприятни за микроорганизмите, причиняващи заболявания на венците.

Погрешно схващане е,че ортодонтското лечение е подходящо само за деца и тийнеджъри. В Христозов Дент предлагаме лечение за деца, тийнейджъри и възрастни.

Брекети

Д-р Николай Христозов работи със системата Алекзандър почти 10г. През 2012 посещава поредицата от курсове на д-р Иван Горялов и от там започва любовта му към ортодонтията. Посещава различни курсове и не спира да се интересува от ортодонтия. Към момента има над 100 ортодонтски случая.

Алайнери

Възрастните също могат да бъдат лекувани,а лечението с алайнери  Invisalign(линк към статия алайнери) няма да пречи на личния Ви живот.Те преставляват прозрачни шини,които почти незабележимо преместват зъбите на правилното им място.

https://hristozov-dent.com/wp-content/uploads/2020/01/aligners.jpeg
HristozovDent

Екип от специалисти, работещи за да получите най-доброто лечение.

Постижения
Social Networks

Посетете профилите ни в социалните мрежи. Последвайте ни за съвети и препоръки.

Copyright 2023. All rights reserved.

Copyright 2022. Всички права запазени.